CV ketel installatie Bart

CV-ketel kopen?

Afhankelijk van het gebruik, kan een CV-ketel wel 15 jaar of zelfs nog langer meegaan. Het is daarom van belang dat je een toekomstbestendige keuze maakt bij het kopen van een nieuwe verwarmingsketel. Daarbij is het handig om te weten hoe een ketel werkt. Welke CV-ketel het meest geschikt is, hangt af van jouw woning en jouw wensen. Zaken die een rol spelen zijn onder andere het benodigde vermogen en de gewenste capaciteit. Maar ook de mogelijkheid om de ketel later uit te breiden met een warmtepomp. Wil je graag de beste keuze maken, neem dan contact op met Aspers Installatietechniek.

CV-ketel huren?

Ben je toe aan een nieuwe CV-ketel, maar wil je er op dit moment niet te veel geld aan uit geven? Overweeg dan de voordelen van het huren van een nieuwe cv ketel. Het huren van onze cv ketels is zorgeloos! Je komt niet voor verrassingen te staan want de installatie, onderhoud, reparaties en een snelle service zijn volledig inbegrepen. Je geniet dus zorgeloos van alle voordelen van een modern en nieuw toestel. Wij bieden je voor de duur van twaalf jaren een huurcontract voor de ketel aan. Na deze periode kun je er voor kiezen het contract te verlengen, te vernieuwen of op te zeggen. Of je kiest voor aankoop van de ketel. Wanneer je jouw pand verkoopt binnen de periode van het huurcontract, kun je de CV-ketel overnemen en eventueel doorverkopen aan de volgende eigenaar. Wanneer de nieuwe eigenaar de CV-ketel wil huren, dan kan dat uiteraard ook.

CV-ketel huren Huurvoorwaarden CV-ketel

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Service en onderhoud CV-ketel Weert

Wil je er vanuit kunnen gaan dat jouw CV-ketel het altijd doet? Dan raden wij regelmatig onderhoud van jouw CV-ketel aan. Periodiek onderhoud voorkomt onnodige storingen of reparaties zodat jij altijd gebruik kunt maken van jouw CV-ketel. Het regelmatige onderhoud van de CV-ketel heeft meerdere voordelen:

  • CV-ketel heeft een langere levensduur;
  • Voorkom dure reparatiekosten;
  • Voortijdig oplossen van kleine problemen;
  • Energiezuinig onderhouden CV-ketel;
  • Regelmatige inspecties verhogen de veiligheid van de ketel. 
CV ketel installatie

Advies op maat

Het verstandigste is dat wij bij je thuis bekijken welke installatie het meest geschikt is voor het huis en past bij jouw wensen. Aspers Installatietechniek helpt je verder met advies op maat voor je CV ketel en je verwarmingsinstallatie. Meer weten wat wij voor jouw verwarming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via (+31)495 587364.

CV-ketel onderhoudscontract

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op. +31 (0)495 587364 info@aspersinstallatietechniek.nl Vul ons contactformulier in
Medewerker 1

Monteur koeltechnische installaties

Wij zijn op zoek naar iemand die ons super leuke team kan komen versterken. Ben jij die koeltechnisch installatiemonteur en een echte teamplayer, neem dan direct contact met ons op!

Bekijk vacature