Centrale verwarming in Weert

Een comfortabel thuis of een aangename werkplek begint met een berekende verwarmingsinstallatie. Aspers installatietechniek helpt je graag met een oplossing op maat. Naast de vertrouwde cv-ketel, boiler of geiser kun je denken aan duurzame alternatieven zoals een warmtepomp in combinatie met vloer- of wandverwarming of een hybride systeem. Ook de aanleg van klimaatbeheersing systemen verzorgen we graag.

Onze diensten m.b.t. verwarming

Naast het aanbieden van een CV ketel of duurzamere oplossing helpt het team van Aspers installatietechniek je ook graag bij:

  • Het aanleggen van vloerverwarming;
  • Het inregelen van de vloerverwarming;
  • Het leveren en plaatsen van radiatoren;
  • Het aanleggen en/of vernieuwen van CV leidingen.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Advies op maat

De keuze voor de meest geschikte v erwarmingssysteem hangt niet alleen af van jouw wensen maar ook je woning. Zo spelen zaken zoals benodigde vermogen, de gewenste capaciteit en de mogelijkheid tot uitbreiding met een warmtepomp ook een rol. Wil je graag de beste keuze maken bij de aanschaf van een verwarming? Wij helpen jou hier graag bij!

Heb je vragen over een van de hierboven genoemde werkzaamheden of ben je op zoek naar goed advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via (+31)495 587364.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op. +31 (0)495 587364 info@aspersinstallatietechniek.nl Vul ons contactformulier in
Medewerker 1

Monteur koeltechnische installaties

Wij zijn op zoek naar iemand die ons super leuke team kan komen versterken. Ben jij die koeltechnisch installatiemonteur en een echte teamplayer, neem dan direct contact met ons op!

Bekijk vacature