Aspers sanitair Weert

Persoonlijk advies van specialisten

Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Het sanitair wordt dagelijks gebruikt. Voldoende reden om wat meer aandacht te besteden aan de indeling en design van je badkamer of toilet. Is het tijd voor een volledige renovatie van je badkamer of toilet, of wens je enkele kleine wijzigingen aan te brengen? Kies dan voor Aspers Installatietechniek. Wij nodigen je graag bij ons op kantoor uit voor het ontwerp van je badkamer. Daarnaast werken wij samen met diverse partijen die voorzien zijn van een showroom waar je uiteraard van harte welkom bent voor een bezichtiging en deskundig advies over sanitair. Daarnaast komen wij graag bij jou op locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent leidingwerk en andere aanpassingen die noodzakelijk zijn voor jouw nieuwe badkamer. Tot slot kunnen wij uiteraard de volledige installatie van je nieuwe badkamer en toilet verwezenlijken. Persoonlijk advies ontvangen voor het sanitair in omgeving Weert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Over ons

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
Aspers Service Bus | Aspers Installatie Techniek

Lekkage of andere problemen aan het sanitair?

Constateer je een lekkage of worden er vochtplekken zichtbaar in bijvoorbeeld het plafond? Het team van Aspers Installatietechniek staat voor je klaar. Of het om een breuk in een leiding gaat, een lekkende kraan of een ander probleem bijvoorbeeld aan het sanitair, wij hebben voor veel problemen een oplossing. 

Wanneer we een lekkage hebben opgespoord, handelen we snel en efficiënt. Wij zorgen ervoor dat wij de lekkage tijdelijk dan wel direct definitief oplossen. Het kan zijn dat hiervoor een (deel van een) leiding moet worden vervangen en dat hak- of breekwerk niet te voorkomen is. Ons team van vakmensen gaat vakkundig te werk en uiteraard controleren wij dat er na afronding van de werkzaamheden geen lekkages meer zijn.

Meer weten?

Wil jij graag weten wat wij voor jouw kunnen betekenen op het gebied van sanitair, badkamers of overige sanitaire voorzieningen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op (+31)495 587364 voor meer informatie.

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op. +31 (0)495 587364 info@aspersinstallatietechniek.nl Vul ons contactformulier in
Medewerker 1

Monteur koeltechnische installaties

Wij zijn op zoek naar iemand die ons super leuke team kan komen versterken. Ben jij die koeltechnisch installatiemonteur en een echte teamplayer, neem dan direct contact met ons op!

Bekijk vacature