Badkamer Weert

Badkamer renovatie Weert

Een badkamer plaatsen in jouw nieuw gekochte huis? Of wil je je huidige woning opknappen en voorzien van een volledig of deels gerenoveerde badkamer in Weert? Dat kan met behulp van Aspers Installatietechniek. Wij kijken graag met jou mee wat de mogelijkheden zijn voor een nieuw of deels gerenoveerde badkamer. Door een persoonlijk bezoek aan huis kunnen wij de beste service en advies leveren op basis van jouw eigen badkamer of beschikbare ruimte.
Niet zeker of de volledige badkamer gerenoveerd moet worden of dat alleen het bad of de doucheruimte toe is aan vernieuwing? Ook hier geven wij gedegen advies. Overleg met onze installateurs wat de beste keuze voor jouw badkamer in Weert is. 

Kosten badkamer renoveren

Hoeveel een badkamer installatie of een volledige badkamer renovatie gaat kosten hangt af van verschillende factoren. Zo is het belangrijk om naar de grootte van de badkamer te kijken, maar ook het badkamer sanitair en bijvoorbeeld materiaalkeuze. Voor een grote en luxe afgewerkte badkamer kun je doorgaans meer rekenen dan een eenvoudige en kleinere badkamer. Je bepaalt dus zelf de prijs voor jouw badkamer in Weert. 

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
Kraan Weert

Hulp bij vernieuwen van je badkamer

Ben jij op zoek naar hulp bij het vernieuwen van je badkamer in Weert? Dan zijn wij jouw helpende hand. Onze installateurs hebben namelijk al talloze badkamers mogen renoveren en voorzien van nieuw badkamer sanitair. Naast de installatie van het sanitair denken wij ook graag mee bij het design van de badkamer en ontwerpen wij jouw badkamer helemaal volgens wens. Het realiseren van jouw badkamer in Weert wordt van A tot Z verzorgd. Gedurende de badkamer renovatie houden we altijd de persoonlijke wensen in gedachten zodat het eindresultaat precies is zoals gewenst. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij uitsluitend met de beste merken waaronder Geberit inbouwdelen, V&B toilet en Grohe kranen. 

Badkamer Weert installatie

Tussen de term renoveren en verbouwen zit zeker verschil. Bij een badkamer renoveren worden er vaak onderdelen van de badkamerruimte vernieuwd, zoals een nieuw moderne toiletpot of een andere douchewand. Bij een verbouwing worden er vaak ook bouwtechnische wijzigingen aangebracht, waardoor je wel de juiste vakmannen nodig hebt. 

Het team van Aspers Installatie bevat zowel een stucadoor als een tegelzetter, metselaar en timmerman. Zo zijn wij in staat niet alleen renovaties maar ook complete verbouwingen zelf uit te voeren. Kies Aspers Installatietechniek voor uw badkamers in Weert. 

Meer informatie?

Wil jij graag weten wat wij voor jouw badkamer in Weert kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op (+31)495 587364 voor meer informatie.

Wij zijn ook werkzaam in omliggende gebieden zoals Nederweert, Ospel, Stramproy, Tungelroy, Budel en Maarheeze. 

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op. +31 (0)495 587364 info@aspersinstallatietechniek.nl Vul ons contactformulier in
Medewerker 1

Monteur koeltechnische installaties

Wij zijn op zoek naar iemand die ons super leuke team kan komen versterken. Ben jij die koeltechnisch installatiemonteur en een echte teamplayer, neem dan direct contact met ons op!

Bekijk vacature