Airco Weert

Airco installatie Weert

Aspers installatietechniek levert oplossingen op maat. Ben jij op zoek naar een airco inclusief installatie in Weert, Nederweert, Ospel, Stramproy, Tungelroy, Budel, Maarheeze en omgeving? Onze airco specialisten adviseren je graag en helpen daarbij ook met de installatie van jouw airco. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen over het aanschaffen van een airco, het onderhoud aan je airco of de installatie van je airco.

Aanbod airco’s

Doorgaans wordt er een onderscheid gemaakt in drie verschillende soorten airco’s, namelijk:

  • Split airco;
  • Multi-split airco; en/of
  • Monoblock airco.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
Airco Weert

Welke airco is geschikt voor jou?

Een split airco is geschikt wanneer je slechts één ruimte wilt koelen. In dit geval heb je één binnenunit en één buitenunit. Kies je ervoor om meerdere ruimtes te koelen? Dan is dit mogelijk met een multi-split airco. Bij dit type heb je meerdere binnenunits. Een monoblock airco is geschikt wanneer je geen buitenunit wil of bijvoorbeeld geen buitenunit kunt installeren.

De installateurs van Aspers installatietechniek helpen je graag bij het uitkiezen van een geschikte airco. Hulp nodig bij het aanschaffen en installeren van een airco in Weert? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op. +31 (0)495 587364 info@aspersinstallatietechniek.nl Vul ons contactformulier in
Medewerker 1

Monteur koeltechnische installaties

Wij zijn op zoek naar iemand die ons super leuke team kan komen versterken. Ben jij die koeltechnisch installatiemonteur en een echte teamplayer, neem dan direct contact met ons op!

Bekijk vacature